vid vintergatans slut

2010-02-27 ▲ 11:23:22 | startsida
hejsan hoppsan, nu är jag vaken igen! :D
fast det har jag faktiskt varit i ungefär en timme skulle jag tro. så jag har hunnit titta på de nya avsnitten av "tillbaka till vintergatan" som nu mera heter "vid vintergatans slut" ni som inte har en aning om vad jag pratar om handlar det om ska jag berätta lite kortfattat; det började för ungefär sju årsen eller något sånt med att mira, glenn och henrik blev upp plockade av peos rymdskepp och sedan rogs i en massa spännande rymdäventyr!
då var dem tre ngefär 19år. nu är mira tillbaka i rymden igen, men denna gången på pax rymdskepp. pax är en kvinna från en annan planet än jorden och hon har grönt hår och väldigt stark vilja..  nu är det mira, hennes barn billie, pax och peo som kämpar mot några superskurkar i rymden! :D wiiie, det är faktiskt super skoj! det är ett barnprogram för er som inte visste det men det är inte tecknat. 

jag är fortfarande sjuk, hostar en massa, har ont i halsen, lite feber. det är inte kul alls! :c
men vad vore livet om allt va perfekt hela tiden? ;) 
ha det bra nu! puss på er <3 

Kommentarer
Postat av: Astrid

Du? GUESS WHAT!!?! Där de spelat in "vid vintergatans slut" ska jag på onsdag med skolan. Jag ska till pax skepp! Vi ska få spela in egna små filmer där. Hihi :D<3

2010-02-27 @ 22:56:11
URL: http://crasheddreams.blogg.se/
Postat av: JESSICA :D

ÅH! fuuuskigt! ._________.

j vill oxå va inne i ett rymdskepp ju! :C <3

2010-02-28 @ 16:28:14
URL: http://yesicahansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0