8 sanningar

2013-08-18 ▲ 01:32:00 | startsida
-jag har alltid målade naglar. jag har haft det i sisådär 7 års tid. det längsta jag har varit utan nagellack på den tiden är en vecka, det kändes naket och konstigt.
-jag är ingen filmtittare. det händer väldigt sällan att jag tittar på film, ungefär en gång i månaden om ens det. jag blir väldigt uttråkad och rastlös av att kolla på film. speciellt ensam. vanligtvis slutar det med att jag lyssnar på musik samtidigt och inte ser slutet.
-jag har många stora drömmar. jag har planer för hur mitt liv kommer se ut om några år och dom är inte så små. jag är bombsäker på att jag kommer nå dom flesta. om jag inte gör det blir jag nog ledsen i ögat.
-jag har aldrig haft ett seriöst förhållande. jag har jättesvårt för att börja gilla folk som mer än vänner. tror aldrig att det har hänt ens. inte på riktigt i alla fall. det kanske ni tycker är lite konstigt, men det är helt okej för mig.
-jag älskar speglar. jag skulle helst av allt ha speglar nästan överallt runt omkring mig så att jag kan beskåda mig själv hela tiden. jag tycker det är jobbigt att inte veta hur jag ser ut när jag tillexempel äter och sånt där, haha.
-jag har aldrig bråkat med någon. eller jo, tvillingbråkat med nina, men det är ju nästan oundvikligt. annars har jag hållt sams med alla mina vänner i alla år och även med mamma, pappa och främlingar. förstår inte folk som måste hålla på att bråka hela tiden, det klarar man sig bra utan.
-jag brukar se mitt liv som en film. jag låtsas att mina ögon är filmkameran och hittar fina miljöer och stunder att filma. ibland lägger jag till låtar i huvudet eller texter. det är fint.
-jag har aldrig rökt eller snusat. anledningen är mest för att jag är rädd att jag ska börja om jag testar. så himla onödigt att skada sig själv när man kan låta bli. men det skulle vara himla roligt att kunna göra rökringar.

en tjusig bild som ni kan kolla på om ni inte orkar läsa all text hehu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0