skärp er

2013-02-19 ▲ 23:35:05 | startsida
jag tror att jag läser statusar om att folk saknar att vara barn igen dagligen. anledingen till att de vill åka tillbaks i tiden beror på alla problem de stöter på i livet. förstår inte riktigt hur man kan resonera på ett sådant vis. borde man inte hellre vilja spola fram tiden tills allt börjar bli bättre igen? om man backar bak i tiden kommer "tonårsproblemen" ändå tillbaks i sinom tid. jag är trött som tusan på sådana statusar atm. ta tag i era liv istället, fixa till problemen och sluta klaga! (om det verkligen inte är stora problem dårå så som svåra sjukdomar, döda vänner/familjemedlemmar, krig och elände etc som man inte kan fixa så lätt) 
 
livet ska inte alltid vara en barnlek och man måste lära sig att handskas med saker som inte alltid går som man tänkt sig. för övrigt var nog inte era liv problemfria när ni var små heller för den delen. bara att era problem såg någorlunda annorlunda ut. ett trasigt sandslott, inget lördagsgodis och att slå sig på knät har nog känts som relativt stora problem för många av oss någon gång.
 
vet visserligen inte om alla har s.k problem i livet utan jag, det vore ju ganska knasigt tbh, men jag tror i alla fall att folk i 98% av fallen överdriver! lär er att se saker från andra perspektiv och gör något bra av de jobbiga situationerna istället så blir era liv förmodligen en aning roligare att leva.
 
 
tack för mig och godnatt!
 

Kommentarer
Postat av: Andrea

hmm, jag som precis tänkte skriva ett inlägg om detta.. Och så hann du före igen :P Så jag håller med minsann. Folk borde lära sig att se på saker med lite perspektiv!

Svar: haha, knäppt :pja. precis!
JESSO

2013-02-20 @ 00:37:05
URL: http://andreahansson.se
Postat av: LK

Jävel vad sant! äkta poet är du!

Svar: aa för faaaaaan!
JESSO

2013-02-20 @ 06:58:07
Postat av: Annika

Fin blogg :)

Svar: tack så mycket! c:
JESSO

2013-02-20 @ 16:28:01
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: simone

true shit!

Svar: förstår inte varför inte alla andra också tycker så :c
JESSO

2013-02-20 @ 19:28:53
URL: http://moneeeehsliv.blogg.se
Postat av: Nathalie B

Så bra skrivet!

Svar: tack hiho c:
JESSO

2013-03-02 @ 00:06:17
URL: http://wolfshriek.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0