irriterande

2013-01-17 ▲ 17:25:36 | startsida
blir en aning irriterad på folk som tror att håret blir jätteslitet av att man tonar det eller att håret växer snabbare om man klipper det ofta. serri liksom, varför skulle ett hår växa snabbare bara för att man klipper topparna så fort det blir lite slitet? håret börjar inte växa där man klipper av det utan börjar växa uppe på huvudet. med andra ord är det hur dumt som helst att tro att håret växer snabbare bara för att man klipper det. å andra sidan kanske det känns lite så eftersom att man inte behöver klippa lika mycket när man klipper håret ofta. men stilll, sluta tro sådana dumheter!!!!!!

när det gäller toningar har folk varnat mig hur många gånger som helst för att jag ska tappa håret för att det blir sönderslitet och liknande saker. men i själva verket är toningar snarare bra för håret eftersom att de är väldigt skonsamma och fungerar ungefär som en hårinpackning.

fuck offffffffffffff lol

Kommentarer
Postat av: Anonym

wow, man blir fan bara mera intresserad av dig varje dag, har nästan fått se alla "sidor" från dig känns det som, du står upp för dig själv, du säger ifrån, du är aktiv när det kommer till bloggandet.

Kortfattat: Du är helt underbar.

Svar: aaaw, tack! kan vara bra att höra sådana ord ibland c:
JESSO

2013-01-17 @ 17:45:26
Postat av: cornyz.blogg.se

Hahah ååh samma här. Får alltid höra av alla att "stackars ditt håååår det kommer förstöras som du färgar det" men jag färgar det inte ens så mycket? Typ 1 gång i månaden, och bleker det kanske var tredje månad.
Blir så trött på folk som ska komma och styra och ställa! Speciellt folk som typ aldrig har färgat håret i hela sitt liv, som att de vet...

Svar: haha precis! så sjukt störande :c
JESSO

2013-01-17 @ 19:09:29
URL: http://cornyz.blogg.se/
Postat av: Travelsize

Du är söt, och jag vill inte vara den som är den, men på det längre spåret får man snabbare långt hår om man klipper bort skadade toppar innan dom blir superskadade, i alla fall om man vill ha ett friskt hår. En skadad topp fortsätter klyva hårstrået, och stannar inte på ett och samma ställe, den bryr sig inte om hur fort håret växer från hårbotten, den vill bara jävlas från det andra hållet. Så ju längre man väntar, ju mer måste man klippa av. Det är som att gå två meter framåt och 2,5 meter tillbaka, tyvärr. :( Bättre att ta någon cm varannan månad än 10 cm efter ett halvår, eller hur? ;)
Men toning håller jag med om, håret kan inte kännas mer friskt efter man har tonat det. FAKTISKT :D

Svar: haha, ja det är ju sant :v men det är ju fortfarane inte så att det växer snabbare :pja, världens bästa känsla typ :D
JESSO

2013-01-18 @ 05:05:42
URL: http://travelsize.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0