hemma igen lagom till födelsedagsfirande

2014-08-26 ▲ 15:32:03 | startsida | 2 kommentarer
Nu är jag hemkommen från Uppsala. Blev borta i tre veckor och fick en pojkvän + en hel bunt nya och fina vänner på köpet. Hur bra som helst ju! Känns lite tomt just nu eftersom att det har varit liv och rörelse runt mig ungefär hela tiden de senaste veckorna. Men det ska det nog bli ändring på när jag får träffa mina fina babes här hemma igen.

Men innan dess ska jag fira min fantastiska mamma som fyller år idag♥

Så här ser jag ut idag om någon undrar
 

dags för lite träning

2014-08-25 ▲ 12:30:00 | startsida | 0 kommentarer
Nu närmar sig hösten och som vanligt lär det innebära att jag kommer bli tröttare och segare än vanligt och inte kommer orka göra någonting alls. Men i år tänkte jag försöka göra något för att ändra på det; börja träna. Tro det eller ej, men så ska det förhoppningsvis bli. Världens lataste Keso ska bli lite mindre lat och tråkig. Bra grej minsann (om jag nu kommer orka, haha). Så länge jag fixar ihop ett litet träningsschema så att jag kan komma in i ett stadigt mönster och inte börjar allt för hårt tror jag nog att det ska kunna gå ganska bra i alla fall. Sen lär det ju gå lättare och jag lär bli mer motiverad så fort jag känner en skillnad från förut.
 
Sen tror jag att jag kan få bra motivation i början då jag får shoppa massa roliga saker på mmsports.se som alla olika träningskläder, väskor, skor och så vidare. Bäst i test liksom! That's how man får mig motiverad.
 

RSS 2.0