lätt berusad på vin och lycka

2014-01-30 ▲ 21:13:00 | startsida | 0 kommentarer
imorgon är det studiedag. det tycker jag och mina vänner är så kalasbra att vi firar det med ett par glas vin och fin musik. fantastiskt att få umgås med dem då det inte blir av så ofta nu för tiden. det här är en bra kväll, ja det kan jag lova.

här är några av mina superbabes. bra människor!

att kunna vara tyst med någon annan

2014-01-30 ▲ 12:46:00 | startsida | 0 kommentarer
jag är, som jag säkert skrivit tidigare, ytterst tystlåten och kommer sällan på saker att säga. jag är tusen gånger bättre på att lyssna på vad andra har att säga och flika in några meningar här och där än att själv föra samtalet frammåt. bäst av allt är jag väl på att vara tyst. har ni tänkt på vad skönt det är att bara sitta tyst när ni är med någon annan? om inte, gör det! koppla bort alla tankar om att det är en "pinsam tystnad" och njut av stunden istället. för mig är en tyst stund något mer än bara tystnad. man öppnar liksom upp sin lilla bubbla och släpper in en annan person. att kunna vara helt tyst med någon annan utan att känna att man måste säga något är fantastiskt. man behöver liksom inte säga något för att bli accepterad, utan bara vara. så fint ju!

ps. jag menar inte att ni måste sitta tysta i en evighet, det blir ju ganska tråkigt efter ett tag. bara ett par minuter kan räcka.

nu ska jag vila en stund, häääärligt!
 

bäst i test

2014-01-29 ▲ 13:48:25 | musik | 0 kommentarer
alltså shit vad vissa låtar puttar omkull mig samtidigt som de lyfter upp mig. helt galet! låtar som får mig att vilja skratta, dansa, slåss, pussas och skrika så högt jag bara kan. allt på samma gång. bästbästbäst! jag förstår inte hur en låt kan ta mig till något som känns som en annan värld. musiken och texterna skapar väl någon sorts av farkost till en annan plats i universum eller liknande. vad vet väl jag. vad behöver jag egentligen veta? bara att jag är lycklig. och det är jag sannerligen!
 
 pandas låtar är väl ett ganska bra exempel:

vad hände med det röda?

2014-01-28 ▲ 19:32:22 | startsida | 0 kommentarer
jag borde fylla på mitt hår med mer röd hårfärg. sist jag färgade det råkade jag välja en aning för mörk nyans och det verkar icke bli ljusare/rödare med tiden som jag hade hoppats på. segt som tusan! synd att jag är sparsam när det gäller mina pengar och inte kommer att fylla på med mer färg innan det verkligen behövs. mycket synd!

titta, nästan brunt!!!!
 

kommer verkligen inte på någon bra rubrik

2014-01-27 ▲ 20:47:42 | startsida | 0 kommentarer
hujedamig vad jag har blivit dålig på att skriva blogginlägg. fy på mig! men det känns bättre att skriva de gånger då jag verkligen vill blogga eller berätta något än att bara skriva om mina skola-sova-äta-sova-dagar.
 
i helgen var jag i göteborg och besökte en vän. det var himla trevligt och som vanligt skönt att komma iväg lite från mina annars tråkiga och ensamma dagar. tänk om jag hade haft lite mer pengar att slösa bort på resor. det hade varit fantastiskt!
 

happy hipster

2014-01-22 ▲ 21:46:41 | startsida | 0 kommentarer
lyssnar på en spellista som heter "happy hipster" eller något sådant och känner mig lite mer peppad på framtiden. vill flytta, skaffa jobb och börja plugga. kan vara för att andrea tjatar om att jag snart kan flytta varje gång jag snackar med henne, vilket jag gör nu. tänk vad bra det hade kunnat vara att få tjuvkika på framtiden någon gång då och då!

coool brutta
 

söndagskladd

2014-01-20 ▲ 19:33:36 | cravings | 1 kommentarer
igår hade jag, som vanligt, ingenting att göra och bestämde mig för att skissa ihop någonting som kanske kan få bli en tatuering i framtiden. men i brist på papper fick jag använda min kropp. smidigt och bra då det innebar att jag direkt kunde se hur motivet hade sett ut på mig. ganska tjusigt, tyckte jag. ganska synd att jag är fattig, tyckte jag.

 
 

kompis, det går bra nu

2014-01-16 ▲ 13:23:00 | startsida | 0 kommentarer
efter ett a på det senaste provet och ytterligare ett på en relativt stor inlämningsupgift i historian + hur snälla ord som helst om hur bra jag och nina sköter vårt gymnasiearbete (och egentligen inte skulle behöva en handledare), är inspirationen till att plugga på väg uppåt igen. skönt! jag trodde aldrig att den skulle komma tillbaks. om bara dagsljuset skulle finnas ett par timmar längre så att även min energi kan hållas uppe hade jag förmodligen varit tillbaks i samma "måste-ha-a-på-allt-pluggande" som jag hade i ettan. bäst i test!
 
 

trött och rädd typ

2014-01-09 ▲ 23:33:11 | startsida | 0 kommentarer
tröttast i världen och är inte alls pigg för terminens första skoldag imorgon. har inte ens energi för att göra sista terminen i gymnasiet till den bästa någonsin. blä. panik! shit, vad ska jag ens hitta på till hösten? jag har ingen aning för fem öre och är en gnutta rädd för vad som väntar här näst. galet att jag börjar bli en stor flicka!
 
 

mandalas, babe

2014-01-08 ▲ 18:53:00 | kreativt | 1 kommentarer
det här har varit min underhållning ett tag. försöker hitta på massa saker att göra så att jag slipper somna innan det är läggdags. jag är så himla dödstrött att jag skulle somna om jag blundade i en halv minut. shit!
 
 
 
 
 
 

hemma igen

2014-01-08 ▲ 14:41:56 | startsida | 0 kommentarer
hej, hejsan, tja och allt sånt där! nu var det ett himla bra tag sedan jag kikade in här. anledningen är att jag har haft så fullt upp med att leva livet den senaste veckan att jag helt glömt bort bloggen. craycray! för att göra en lång historia kort skriver jag i punktform vad jag har hunnit med för skoj:
-ätit pizza och annan onyttig mat x829738917
-firat nyår
-gått på upptäcksfärd i stockholm
-träffat en ananas
-firat toiva med massa bra människor
-byggt, rivit, jobbat och dansat (deztination)
-åkt tunnelbana som är det bästa som finns ungefär lololol
-slösat bort massa pengar
-åkt båt till finland och tillbaks
-skrattat i sisådär hundra år och älskat livet

andrea, jag och nina. bilden lånade jag av nathalie - hoppas att det är okej vaaaa!
 

RSS 2.0