festivaler och kompishäng

2014-07-30 ▲ 14:13:54 | startsida | 1 kommentarer
Nu har jag ännu en gång varit väldigt dålig med att uppdatera min kära blogg om vad som händer i mitt liv. Så här kommer en liten snabbresume från de senaste veckorna:

STUDENTEN: Fredagen den 13e juni tog jag min student och är nu fri från skolan för evigt (fast jag kommer förmodligen plugga vidare nästa år, men ändå). Kan fortfarande inte förstå att jag inte ska tillbaks i höst och att jag är av med den ständiga prestationsångesten som tryckte ner mig det sista året. jag klarade det och hade det mycket roligare än jag vågat hoppats på! bästbästbäst!

DREAMHACK: Dagen efter studenten körde Dreamhack igång och det var lika fantastiskt som vanligt. Alltid kul att få hända med de sjukt bra människorna som finns i crew, de som är min andra familj ett par veckor om året.

DEFQON.1: Veckan efter (tror jag) var det ännu en gång dags för festival i holland. Jag och Andrea åkte dit med nya människor den här gången och de var himla bra festivalkompisar. Vi bilade ner och hem och fick där med en fin roadtrip på köpet. Och vet ni vad? Jag vad VAKEN hela vägen, både dit och hem. Helt galet att jag lyckades med det. Shiet man, liksom!

EMMABODA: Förra veckan var det Emmabodafestivalen som gällde. Jag åkte dit ensam och rädd över att inte ha någon att umgås med och var ganska så opepp överlag. Men jag lyckades hitta ett bra camp att bo i med människor som var lika galna som jag och fick en fantastisk vecka tillsammans med dem. Dessutom stötte jag på hur många fina vänner/bekanta från internet som helst. Kul att få träffa dem på riktigt för en gångs skull!

IPHONE: Jag har äntligen, efter ungefär tre månader, gått över från en gammal knapptelefon utan varken kamera eller internet, till en iphone 5. Bäst i test!
 
Det är de största sakerna som är mest nämnvärda som hänt hittills i sommar men det är helt klart mer roligheter på gång. På lördag ska jag på en av mina kusiners bröllop och på söndag åker jag till uppsala/stockholm för att stanna där och hänga med fina människor i två veckor, tjoho!
 
 

RSS 2.0