buffalo x moonspoon saloon

2014-06-18 ▲ 18:08:25 | startsida | 2 kommentarer
köpte de här på tradera för endast 50kr + frakt för ett litet tag sedan. såå fina och helt fantastiskt bekväma. lätt bästa skorna jag någonsin ägt!
 

guldklockor

2014-06-12 ▲ 14:47:00 | cravings | 0 kommentarer
i hela mitt liv, fram till för några månader sedan, har jag valt silver före guld. men nu är det helt tvärt om och guld är ungefär det finaste jag vet i hela världen. just nu kikar jag runt lite på esprit.se och hittade precis två jättefina klockor som gärna får pryda min arm i framtiden. det vore så himla bra för mig då jag är dålig på att hålla tiden och att ha annat än toffsar på armarna hiho.

jag är ungefär världssämst på att hålla tiden och i och med det hade det varit så himla fantastiskt bra att ha en snygg klocka på armen. bäst i test ungefär och tusen gånger smidigare än när man behöver kolla på mobilen hela tiden. speciellt när jag är på jobbet eftersom att det känns ganska dåligt att hålla på med mobilen framför kunderna. ganska jättedåligt faktiskt. så ja, jag behöver med andra ord verkligen en liten (stor funkar också bra, haha) klocka att kunna ta på mig. men först måste jag passa på att spara ihop lite pengar så att jag har råd att unna mig en fin rackare.

jag ska nog försöka ta mig in till stan och titta ut någon fin någon dag inom en snar framtid. för även om jag egentligen inte känner för att lägga ut pengar på en klocka för tillfället så skulle det mycket väl kunna bli så. när jag väl har siktat in mig på något är det verkligen inte mycket som kan sätta min målinriktade bana ur kurs.


visst är de fina? bilderna länkar om ni vill ta en nogrannare titt på dem, förresten!
 
 

shoppingsuget är enormt

2014-06-05 ▲ 14:25:40 | startsida | 1 kommentarer
sommaren närmar sig med stormsteg och jag är hur sugen som helst på att shoppa ihjäl mig. klänningar, shorts, magtröjor och kjolar är det som ligger mig närmast hjärtat just nu. och skor såklart!!! hur kunde jag glömma att nämna skor?! haha!

idag kom skatteåterbäringen och jag har därför ägnat största delen av dagen till att kolla runt på olika webbshopper. fastnade vid nelly och har suttit och kollat igenom sidan i säkert en timma nu, haha. letar efter det perfekta sommarplagget som jag kan fira skatteåterbäringen med. varje gång det trillar in lite extra pengar på kontot blir suget efter nya kläder och skor jättestort och den här gågen känner jag att jag faktiskt kan unna mig något för en gångs skull. just nu är jag faktiskt i stort behov av att förnya allt som finns i min garderob. jag börjar verkligen tröttna på alla gamla skruttkläder jag använder dag ut och dag in.

jag kan passa på att tipsa er om en sida med bra rabattkoder och erbjudanden på nelly (finns även för andra butiker) som jag hittade för ett tag sedan. sidan heter cuponation.se och ni kan klicka här för att komma till just erbjudanden gällande nelly. sjukt skönt att jag hittade den sidan då jag inte tycker det är särskillt skoj att lägga ut massa pengar på kläder. (snål som jag är handlar jag nästan enbart på rean eller när jag har rabattkoder, haha). perfekt sida när man är på jakt efter billig shopping helt enkelt!

här under är tre tröjor som jag mer än gärna hade haft i min byrå, bilderna länkar:
 

RSS 2.0