guldklockor

2014-06-12 ▲ 14:47:00 | cravings
i hela mitt liv, fram till för några månader sedan, har jag valt silver före guld. men nu är det helt tvärt om och guld är ungefär det finaste jag vet i hela världen. just nu kikar jag runt lite på esprit.se och hittade precis två jättefina klockor som gärna får pryda min arm i framtiden. det vore så himla bra för mig då jag är dålig på att hålla tiden och att ha annat än toffsar på armarna hiho.

jag är ungefär världssämst på att hålla tiden och i och med det hade det varit så himla fantastiskt bra att ha en snygg klocka på armen. bäst i test ungefär och tusen gånger smidigare än när man behöver kolla på mobilen hela tiden. speciellt när jag är på jobbet eftersom att det känns ganska dåligt att hålla på med mobilen framför kunderna. ganska jättedåligt faktiskt. så ja, jag behöver med andra ord verkligen en liten (stor funkar också bra, haha) klocka att kunna ta på mig. men först måste jag passa på att spara ihop lite pengar så att jag har råd att unna mig en fin rackare.

jag ska nog försöka ta mig in till stan och titta ut någon fin någon dag inom en snar framtid. för även om jag egentligen inte känner för att lägga ut pengar på en klocka för tillfället så skulle det mycket väl kunna bli så. när jag väl har siktat in mig på något är det verkligen inte mycket som kan sätta min målinriktade bana ur kurs.


visst är de fina? bilderna länkar om ni vill ta en nogrannare titt på dem, förresten!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0