glad och levande, men fylld av stress

2014-05-27 ▲ 13:59:52 | startsida
de två senaste månaderna har det varit tyst och tomt på nya inlägg här. varför? jag har varken haft lust eller ork att skriva nya inlägg. jag har varit sjukt stressad över massa skoluppgifter som jag har haft att göra, men nu börjar det äntligen bli tomt i listan över inlämningar att fixa. skönt! jag har aldrig pluggat så här mycket förut. 14 uppgifter på en månad ungefär, helt galet!

här är en liten del av en text jag skrev för någon vecka sedan i min privata blogg (bara jag har tillgång till den):
"precis som ett ljus släcks, en låga som går upp i rök. precis så borta är all min energi just nu. jag är så trött. så trött på allt som har med måsten eller plikter att göra. trött på att göra allt som är någonting annat än att sitta inne på mitt rum och gömma mig för verkligheten. hur fan blev det så här? och vart har den riktiga jessica tagit vägen?

skolan. det är skolan såklart. alla jävla uppgifter som jag ligger efter med. de tar så sjukt mycket av min energi. bara tanken på att jag har misslyckats med mitt tredje år i skolan genom att skita i allt gör att en del av mig dör. det kokar och bubblar inom mig. mest av ilska och besvikelse. jag orkar inte. vill inte. kan inte. jävla plugg. jävla skola!"
 
jag hoppas att jag kommer få mer ork till allt så fort jag har tagit studenten. då väntar roligheter och äventyr och mitt liv kommer inte alls vara fyllt av lika många måsten och krav.
 
 
 
ps. blir så himla glad av att se att det är flera stycken som är inne och kikar här varje dag trots att jag nästan aldrig skriver längre. ni äger!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0