veckan

2015-08-14 ▲ 15:52:53 | startsida | 0 kommentarer
Tjabba och tjena! Jag råkade glömma bort min bloggs existens igen pga har levt livets lyckliga dagar (och jobbat) den senaste veckan. I torsdags blev jag (och Ellie) bortförd(a) mot okänd destination av Jonathan och Gaffeln. Slutmålet visade sig vara Göteborg, Gothia towes och Liseberg. En himla trevlig överraskning minsann! I lördags var det lite vindrickande, taco-mumsande och sleepover hemma hos Andrea. Också det väldigt trevligt. I veckan har jag jobbat i vanlig ordning och nu har jag precis fått umgås med Nina en stund också. Hejaheja!

passade på att få mitt hår färgat när jag var hos andrea också. najjjjjjjjan
 

en svunnen tid

2015-08-05 ▲ 21:02:34 | startsida | 0 kommentarer
Sitter just nu och tänker tillbaks på alla oräkneliga nätter fulla av skratt, sång och alkohol. Nätter som aldrig tog slut. Nätter fyllda av galenskaper som vi alltid kommer att minnas. Det vi då kallade våra liv. Vår frihet.  Våra helger.
Tänk om jag då visste att jag idag skulle leva ett liv nästan helt utan alkohol och fester. Knasigt! Nästintill otänkbart. Men det funkar faktiskt bättre än vad jagvnågonsin kunna tro och det känns väldigt bra att kunna vara lugn och nykter om helgerna, även om min kropp just nu skriker efter fest och alkohol, haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ensam hemma

2015-08-01 ▲ 12:53:00 | startsida | 0 kommentarer
Igår åkte Jonathan iväg till vår vän Erik och stannade där över natten så jag har mest bara chillidillat sedan dess. Eller ah, i alla fall om städa, diska, tvätta, rita och klappa kanin räknas som att chilla haha! Just nu väntar jag på att grabbarna ska vakna så att vi hinner göra något av den här lördagen också.

en tecking, en keso och en himla söt kanin
 

RSS 2.0