BIL

2015-02-17 ▲ 20:20:28 | startsida | 0 kommentarer

Nu är det snart dags att köpa en bil så att jag kan ta mig till och från jobbet (ja, jag har fått ett jobb!!!) och dessutom slipper vara fast här på landet om Jonathan inte är hemma med bilen. Sen är det ett lite jobbigt läge att behöva samåka till och från jobbet när det skiljer flera timmar på våra jobbtider.

Jag har lite undansparade pengar som jag ska lägga på bilen, men det hade varit sjukt najs att ta ett lån och kunna köpa vilken bil som helst i hela världen ungefär. Skönt som tusan i sådana fall att slippa tänka på att saker kan gå sönder och sånt där jobbigt. Plus att jag skulle få välja färg på bilen helt själv vilket hade varit superskoj! Dock är väl det här mer önsketänkande än någonting som faktiskt skulle ske. I alla fall för tillfället. Nu tänker jag vara nöjd så fort jag får tag på en bil som fungerar, haha.


en sådan här hade passat mig himla bra :)

20 BARRE!

2015-02-04 ▲ 19:58:19 | startsida | 1 kommentarer
Så litet men ändå så stort. Nu är jag ingen tonåring längre och får gärna köpa vuxendricka på systembolaget (vilket jag dessutom gjorde idag). Märkligt. Tänk vad jag sett fram emot det här de senaste 5 åren och nu när jag väl är 20 känns det inte alls så speciellt som jag tidigare trott. Precis som alla andra födelsedagar ungefär, haha. Känner mig fortfarande som ett barn och tycker det känns konstigt att bli kallad kvinna och vuxen.
 
 

RSS 2.0