hemstädning kanske inte vore så dumt

2016-08-17 ▲ 15:19:45 | startsida | 0 kommentarer
Jag har funderat lite på om det kan vara värt att hyra in hemstädning någon gång per kvartal så att man slipper slösa sin tid och framförallt ork på att städa efter jobbet/när man är ledig. Just damsugning och sådant är väl egentligen inte så jobbigt men själva grovstädet som att moppa golven, putsa speglar och fönster, städa rent ugnen och liknande hade det ju varit väldigt skönt att få hjälp med. Kollade in en sida på internet (denna) för skojs skull och blev väldigt sugen på att faktiskt boka upp en tid för hemstädning. Skulle kosta lite mer än 500kr per gång och det kan det absolut vara värt någon gång då och då!

Tänk hur skönt det hade varit att komma hem från jobbet och allt var skinande rent liksom. Rena drömmen! Ska nog ta ett litet snack om det här med Jonathan och känner jag honom rätt kommer han inte säga emot, haha. Mer tid för oss och mindre tid för städ. Perfekt helt enkelt!

 
 

Fina arbetskläder

2016-08-08 ▲ 11:39:01 | startsida | 0 kommentarer
Jag har som vanligt tillbringat de flesta av kvällens lediga timmar framför datorn och mer specifikt; vid webbutiker så som h&m och nelly. Jag hittade en butik nyss som är annorlunda från de sidor jag vanligtvis brukar scrolla igenom. Nämligen en med arbetskläder, -skor och -redskap/verktyg och jag vill verkligen ha typ allt, haha!  Så himla typiskt mig att bli helt lyrisk och vill börja arbeta på ett sjukhus bara för att jag hittar en fin blus som passar till ändamålet.

Sidan jag hittat heter Engelbert Strauss och det finns hur mycket saker som helst och det ska vara väldigt bra kvalité på alla produkter de säljer. Jag tycker det är jättetråkigt att vi på mitt jobb går runt i halvfula pikétröjor utan någon som helst bra passform (antingen är dem stora som klänningar eller små och fyrkantiga) när det faktiskt finns fina arbetskläder till rimliga priser. Hade jag varit chef/ansvarig för kläderna på någon arbetsplats hade jag lätt investerat i bra kläder som mina anställda skulle känna sig bekväma i. Det gör ju att man trivs bättre på sin arbetsplats vilket i sin tur visar sig i resultatet på arbetet. Sen känns det mycket mer seriöst att komma till en restaurang/byggfirma eller liknande när personalen ser välvårdad ut och inte går runt i gamla trasor.

Jag önskar att jag fick byxor att jobba i av jobbet och inte bara en tröja så att jag slipper komma hem med byxor som luktar stekt mat varje gång jag har jobbat. Det räcker faktiskt att håret luktar, hehu! Jag hittade en outfit som jag tror skulle passa bra på mig när jag jobbar. Möjligtvis bättre om byxorna varit svarta då jag är bra på att spilla saker på mig. Men ändå, här under ser ni bilder på dem.

De här byxorna och blusen hittar ni här:
 
 

RSS 2.0