fresenius kabi

2017-04-23 ▲ 18:11:00 | startsida | 0 kommentarer
2:a januari började jag, som jag tidigare nämnt, på ett nytt jobb. Som valutaväxlare på ett växlingskontor här i Uppsala. Men efter bara några månader sa jag upp mig då det inte var som jag först trott och jag blivit erbjuden en ny tjänst. Jag är nu mera en processoperatör på ett ledande läkemedelsföretag. Imorgon börjar jag min andra jobbvecka och hittills känns allt jättebra. Ser fram emot att lära mig massa nya saker!

Om något skulle vara negativt är det att jag inte får ha smink på mig pga att allt måste vara väldigt sterilt. Men det kanske å andra sidan är bra för mig som är på väg att bli av med min bdd. En hjälp på vägen alltså. Sen är det skiftarbete vilket innebär ett väldigt blandat schema fördelat över dygnets alla timmar. Det ska bli spännande att jobba lååååånga nattpass och se hur bra jag klarar av det.
Återkommer i senare inlägg med hur det går på nya jobbet!


En sminklös Keso
 

Kroatien med världens bästa systrar

2017-04-19 ▲ 11:35:54 | startsida | 0 kommentarer
För sisådär två veckor sedan var jag, Nina och Andrea i Kroatien i ett par dagar. En härlig spontanresa som bokades mindre än en vecka innan det var dags för avfärd. När vi väl var framme möttes vi av sol, himla fin arkitektur, tusen katter och ett underbart fint hav. Ser fram emot fler resor i framtiden!

PS. VI ÅT PIZZA VARJE DAG!!!!


RSS 2.0