under 50kg

2017-12-29 ▲ 12:09:10 | startsida | 0 kommentarer
Jag är så himla glad! Jag har vägt under 50kg i mer än en månad nu och vissa dagar har vikten varit nere på 47,5. Det här känns som min idealvikt och jag trivs verkligen med min kropp just nu. Jag har dessutom inte gjort någonting annat än att börja äta lagom stora portioner med mat. Med anndra ord äter jag fortfarande chips, godis och allt jag tycker är gott - men i  mindre mängder än förut. Nöjdast i världen minsann!
 
 

Nöjd Keso

2017-12-26 ▲ 12:06:00 | startsida | 0 kommentarer
Jag är verkligen såååå nöjd med den här julen. Alla julklappar jag fått ge, julklappar jag fått och fina människor jag fått umgås med. Sen har jag såklart proppat i mig flera kilon choklad och julmat med stor glädje, haha! Ser redan fram emot nästa jul! Jag kommer ladda upp lite bilder från julen som Andrea tog vid ett senare tillfälle :)
 
 

Framtidsdrömmen

2017-12-14 ▲ 14:58:48 | startsida | 0 kommentarer

Åh vad jag är sugen på en ny bil! Speciellt nu i vintertider då jag mer än gärna hade haft en bil med motor- och kupévärmare. Jag har kikat runt lite och som det ser ut just nu är det en Toyota C-HR som lockar mest. Jag älskar verkligen bilar som ser lite bulliga och knubbiga ut, är relativt höga men ändå små. Jag är just nu inne på holmlundsbil.com och håller på att bygga ihop min drömbil. Det är verkligen coolt att man på internet kan bygga ihop sin bil och välja alla detaljer som man vill att sin bil ska ha, spara ner det och sen gå till en Toyota-säljare och via dem köpa den och få den byggd. 

Men.. Det dröjer nog ett tag innan jag har råd att lägga över 300 tusen kronor på en bil, så jag får hålla mig till begagnade bilar i några år till, haha. Här är en begagnad Toyota C-HR som jag gärna skulle köpa om pengarna funnits.I princip helt ny och den kostar ca 250.000kr, men drömma kan man ju alltid få göra hiho. Efter ett tags bilkollande i dyrare bilklasser lurar jag ofta min hjärna att en bil under 300 tusen är världens bästa kap. Hoppas verkligen att det en dag kommer vara min verklighet!


Visst är den fin?! (bild från toyota.se)

 

julbord med jobbet

2017-12-06 ▲ 11:51:38 | startsida | 0 kommentarer
I helgen var jag på julbord med några från jobbet och det var verkligen så skönt att få komma ut och göra något med trevliga människor. Himla skoj att få se alla uppklädda och fina till skillnad från jobbet där vi alla går runt ofixade, med likadana kläder. Efter julbordet gick flera av oss vidare till interpool och spelade shuffleboard och där efter gick vi till saluhallen och dansade. Helvärd kväll! Bäst att ha bra kollegor som man kan umgås med även utanför jobbet!

tröjan är från zaful

RSS 2.0