bio alla dagar i veckan

2017-01-24 ▲ 08:07:20 | startsida | 0 kommentarer
Drömmen. Tänk att ha ett hus eller en lägenhet med så pass många rum att man utan problem kan använda ett av dem till sin egna hemmabio. Jag hade lätt fyllt upp hela golvutrymmet med massa madrasser, täcken och kuddar och sen levt i princip hela mitt liv där inne.  Fattar ni hur najs det hade varit eller?

Som vanligt springer flyger mina tankar iväg ganska långt utanför verklighetens ramar när jag får sådana här idéer och nu sitter jag och kollar igenom aa-video som jobbar med just installeringar av biografsystem och liknande. Visserligen har jag ju en tekniktokig Jonathan som sambo som förmodligen mer än gärna hade pysslat med ett sådant projekt i några dagar. Men tänker att han skulle kunna må bra av att få ta det lugnt och bara se på när andra jobbar någon gång också, haha.

Nu är det här bara en vision i mitt huvud som sagt. Men en vacker dag ska det minsann få bli till verklighet. Jag SKA under någon gång i mitt liv ha en egen hemmabio, med tillhörande popcorn-maskin såklart, i mitt hem.

Något i stil med det här hade ju i och för sig inte heller varit helt fel:
bild från google

MITT 2016

2017-01-13 ▲ 17:04:32 | startsida | 0 kommentarer
Hejsan och svejsan! Nu är det ett himla bra tag sedan jag uppdaterade bloggen om något som faktiskt är intressant att läsa. Om något som handlar om mitt liv. Tänkte att jag kunde ta igen lite av 2016 som det helt och hållet har varit tomt om här.

Under 2016  har jag:
-varit i egypten i två veckor med jonathan

-fyllt 21 år

-Firat påsk hos Monica och Lars(moster + hennes man) med släkten


-Varit på Håkan Hellströms konsert i göteborg med Andrea och Lisa. SÅ JÄVLA BRA (julklapp från Andrea)
 
-Fixat gluggen med plast. Kan ha varit något av det bästa som hänt i mitt liv!!!!

-Emmabodafestivalen med i främst Andrea men också ett helt gäng nya och roliga människor!


-Blev bjuden på grillkväll hos Nina och Villu med hela min familj + hans familj

-Tatuerade mig på låret
 
-Börjat gå i KBT mot min sociala fobi och BDD för att äntligen kunna börja leva ett normalt liv
 
-Och sist men inte minst så sa jag upp mig från Gränby food court. (2 Januari började jag jobba på 24money som valutaväxlare istället)


Utöver det som jag skrivit med har jag också hunnit med att köpa en skitbil för att sedan förlora mångamånga tusen på den, därefter sålt den och köpt en ny. Jag har i övrigt mestadels jobbat eller varit hemma och tagit det lugnt/städat.

Skulle sammanfatta 2016 som ett helt okej år!

RSS 2.0