bio alla dagar i veckan

2017-01-24 ▲ 08:07:20 | startsida
Drömmen. Tänk att ha ett hus eller en lägenhet med så pass många rum att man utan problem kan använda ett av dem till sin egna hemmabio. Jag hade lätt fyllt upp hela golvutrymmet med massa madrasser, täcken och kuddar och sen levt i princip hela mitt liv där inne.  Fattar ni hur najs det hade varit eller?

Som vanligt springer flyger mina tankar iväg ganska långt utanför verklighetens ramar när jag får sådana här idéer och nu sitter jag och kollar igenom aa-video som jobbar med just installeringar av biografsystem och liknande. Visserligen har jag ju en tekniktokig Jonathan som sambo som förmodligen mer än gärna hade pysslat med ett sådant projekt i några dagar. Men tänker att han skulle kunna må bra av att få ta det lugnt och bara se på när andra jobbar någon gång också, haha.

Nu är det här bara en vision i mitt huvud som sagt. Men en vacker dag ska det minsann få bli till verklighet. Jag SKA under någon gång i mitt liv ha en egen hemmabio, med tillhörande popcorn-maskin såklart, i mitt hem.

Något i stil med det här hade ju i och för sig inte heller varit helt fel:
bild från google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0