INSTAGRAM

2017-05-20 ▲ 15:32:00 | startsida | 0 kommentarer
Om ni skulle vara intresserade av att följa mitt liv lite närmre/oftare så gör ni det lättast via instagram. Jesokeso heter jag där.

Klicka på bilden för att komma direkt till mitt konto
 

04:00

2017-05-19 ▲ 06:06:45 | startsida | 0 kommentarer
Den här veckan jobbar jag helgnatt. 19-07(!!!!!) tre nätter i rad.
För att klara av första natten ringde väckarklockan redan vid 4 idag. På så vis hinner jag bli trött framåt 10-tiden så att jag förhoppningsvis kan sova till i eftermiddag. Det här blir min första natthelg och när den är avslutad har jag äntligen fått testa på skiftets fem olika veckoscheman. Än så länge trivs jag förvånansvärt bra med mitt schema och att växla mellan dag, kväll, natt, vardag och helg. Det känns skönt att vara ledig på olika tider och veckodagar  istället för att alltid ha samma tider. Dessutom har jag räknat ut att jag bara jobbar 18 dagar på fem veckor. Vilket i genomsnitt är 3,6 dagar i veckan. Perfekt!


Dags att ge bloggen nytt liv

2017-05-16 ▲ 18:52:19 | startsida | 0 kommentarer
Jag tänkte att jag skulle försöka börja blogga lite oftare igen. Kanske inte varje dag, men någon gång i veckan ska jag försöka få upp ett inlägg i alla fall. Känns som en bra grej att hålla på med när Jonathan jobbar och jag sitter hemma och är uttråkad. Borde kanske byta design och header och allt sånt för att verkligen få en nystart. Men känner mig lite för lat för det. Börjar med att skriva en lista om saker ni kanske inte visste om mig:

-Jag har min egna hårfärg (nästan, halva håret har fortfarande röda toner) för första gången sen jag gick i 4:an och  färgade mitt hår rosa för första gången.

-Jag är väldigt bra på att spara pengar och att vara snål. Köper väldigt sällan kläder som inte är på rea t.ex. Vad jag sparar till vet jag dock inte, haha!

-När jag var mindre, sisådär 10-15, ville jag ha tatueringar över hela kroppen. Men i nuläget är jag nöjd med de som pryder min kropp och har inga planer på att fylla armarna. Det kan mycket möjligt tillkomma någon liten buse inom en snar framtid, men inget stort.

-Jag försöker alltid behandla andra som jag själv vill bli behandlad. Gillar bättre att ge än att få. Älskar verkligen att göra andra människor glada.

-Jag har vääääldigt dålig kondition. Kan springa mellan max tre lyktstolpar, sen är jag ungefär dödens och måste vila i flera minuter.

-När jag var liten spelade jag trummor, elbas och marimba
 

Hoppas ni har en bra kväll, puss!

RSS 2.0