höst/vinter 2017

2017-11-21 ▲ 13:27:00 | startsida
ÅÅÅH vad mitt shoppingsug är på topp just nu! Jag sitter här och räknar ner dagarna till black friday, haha. Jag spenderar minst en timme per dag på olika klädsidor i jakt på de perfekta plaggen. Just under höst- och vintermånaderna tycker jag att det är extra kul att shoppa då det finns så mycket mysigt och fint att köpa.

En fördel med att ha en blogg är att det då och då trillar in erbjudanden om sammarbeten med olika hemsidor och jag har just nu ett sammarbete med Esprit. Hur kul som helst verkligen då jag haft det tidigare (2013?) och då fick upp ögonen för den butiken. Nu är jag ofta inne och kikar både i affärerna och på nätet.

Jag har hittat hur mycket fint som helst på esprit och kommer med största sannolikhet att klicka hem någonting från deras e-shop inom de närmsta dagarna. Tycker verkligen att deras kläder passar på så många olika kvinnor och ja, tjejer med alla olika klädstilar. Det finns något för alla där! Och ut över kläder, väskor och smycken har de dessutom en hemavdelnning där man kan köpa massa fina inredningsdetaljer som kuddar, filtar etc. Så himla värt att kunna köpa mer än bara kläder från en och samma sida. En stor tumme upp!

Här är mina favoriter: 1 - 2 -3 - 4
 
 
 


Sammarbete med Esprit

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0