Drömmen om ett stort akvarium

2017-10-20 ▲ 13:45:00 | startsida

Jag är så himla sugen på att skaffa något djur. Helst av allt en kanin (eller två!), men då både jag och jonathan har långa jobbpass då och då så känns det inte rättvist mot den/dem att låta vara ensam här hemma. Men fiskar däremot hade ju faktiskt kunnat funka för oss. När jag och Nina var små brukade vi åka in till stan enbart för att titta på fiskarna som fanns i en av djuraffärerna och de är ju verkligen såååå söta! Sen är det ju även väldigt snyggt med ett akvarium också till skillnad från en kaninbur som lätt kan se stökig ut..


 Nåväl, om vi nu skulle skaffa ett akvarium med fiskar i vill jag att det ska vara så stort som möjligt för fiskarnas skull och även att det ska vara inbyggt i någon vägg så att det blir som en häftig fondvägg. Jag kommer satsa på ett saltvattensakvarium då de fiskarna man kan ha då är så mycket finare och häftigare än sötvattensfiskar. Jag har hittat en hemsida som har ungefär allt som man kan tänkas behöva när man har eller ska skaffa ett saltvattensakvarium om någon av er är i samma tankar och behöver tips/inspiration -> biotedmarin. Och om ni hellre vill ha ett akvarium med sötvatten har de tillbehör till det också -> Ni hittar det här.

 

 

Har suttit och kollat runt på inspirationsbilder och är verkligen så sugen på att ha ett akvarium nu (helst igår). Måste bara bygga mitt drömhus först också så att det kan få plats. Sen så!

 

Jag tänker mig någonting som liknar det på bilden nedan, fint va!?

 

bild från pinterest

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0