världens bästa pepsi

2017-09-27 ▲ 21:48:46 | startsida | 0 kommentarer
Håller på att kolla igennom alla gamla mappar på datorn fyllda med bilder och gifs från förr och hittade bl.a den här på min älskade pepsi-katt. Saknar honom jättemycket. Jag är verkligen hur glad som helst över att jag passade på att fota och spela in gifs på både honom och alla våra andra djur. Det är så himla skönt att kunna gå tillbaks i tiden och minnas dem ännu mer. ♥
 
 

feberrrr

2017-09-26 ▲ 09:55:00 | startsida | 0 kommentarer
När jag blir sjuk brukar jag vanligtvis lyckas pricka in helger och lediga dagar men inte den här gången. Idag har jag  sjukanmält mig för första gången på det här jobbet. Läskigt! Jag gillar verkligen inte att vara borta från jobbet i "onödan" vare sig det gäller semesterresor eller att jag är sjuk. Men det är nog för att jag på tidigare jobb knappt haft en chans att sjukanmäla mig/vara ledig pga personalbrist.

Jag hoppas verkligen att jag hinner pigga till mig, bli av med febern och må bättre tills i helgen. För då väntar 3 12-timmars pass på mig!

 
 
 
 

stop slutshaming

2017-09-24 ▲ 00:54:35 | startsida | 0 kommentarer
Köpte en bra tröja här om dagen med en muy viktig text på.
 
 

HÖSTEN ÄR HÄR

2017-09-19 ▲ 13:41:00 | startsida | 0 kommentarer
Jag kan verkligen inte förstå hur snabbt tiden går. Det är liksom FEM månader sedan jag började på mitt nya jobb och nu är hösten redan här? Mitten av september och sisådär 3 månader kvar till julafton. Sjukaste någonsin! Ska bli spännande att se hur det kommer gå att ta mig till och från jobbet på alla småvägar tiiiiidigt på mornarna när snön har kommit.
 

BRA HELG

2017-09-17 ▲ 16:33:50 | startsida | 0 kommentarer
De två senaste helgerna har verkligen varit hur bra som helst. Förra veckan var jag i Malmö tillsammans med Jonathan och hans mamma för att se på Cirque du soleil och sova på hotell. Verkligen hur trevligt som helst att åka iväg på äventyr och att få ha så bra sällskap dessutom. Ser fram emot att göra liknande resor i framtiden.

Den här helgen har bestått av två pannkaksfrukostar, mat på Vapiano, arkadspel, bubbelbad och sleepover hemma hos oss. Sååå kul verkligen! Nu känner jag mig helt redo för den kommande jobbveckan. WOOO!

Senare idag ska jag och Jonathan fixa lite här hemma. Planen är att byta ut vår bäddmadrass i sängen mot en ny som står och väntar och att ta bort en fotölj som aldrig används för att få lite mer golvutrymme i vardagsrummet.
 
 

ÖRHÄNGEN

2017-09-07 ▲ 23:56:55 | startsida | 0 kommentarer
De senaste veckorna har jag verkligen, verkligen velat använda vanliga örhängen. Men det går ju inte i och med att jag har töjt ut mina öronsnibbar. Så nu är jag vääldigt kluven ifall jag kanske ska låta dem växa igen eller inte. För jag älskar verkligen mina stora hål och när jag har i mina pluggar känner jag mig som mig själv. Hmm.. Får nog fundera lite till innan jag bestämmer mig. Kan ju kanske börja med att ha örhängen i hålen jämte de töjda. Här under ser ni två finingar förresten! Bilderna länkar om ni vill kika närmre :)

Bilderna är från na-kd
Small Double Ring EarringsSmall Hanging Marquise Earring

SPARANDE

2017-09-07 ▲ 10:55:00 | startsida | 0 kommentarer

Hej allihopa! Jag har, som vissa av er redan vet, i stort sett alltid varit världens snåljåp. Eller ah, väldigt sparsam som jag så fint väljer att säga. Jag skaffade extrajobb vid sidan om skolan och sommarjobb under sommarmånaderna så fort jag hade åldern inne för att få ihop lite extra pengar utöver barn/studiebidragen. Under de två sista åren på gymnasiet jobbade jag i princip varje helg och sparade ihop pengar för att bl.a kunna åka till London och shoppa och för att kunna tatuera mig.


Vissa månader köpte jag inte ens cheeseburgare när jag var sugen eller hungrig utan åt en macka när jag kom hem istället för att spara in de pengarna. Kanske inte det roligaste i stunden, men jag har för vana att ständigt tänka på framtiden istället. Jag gillar verkligen att ha saker att se fram emot och att ge mig själv belöningar då och då.

Det här beteendet sitter i mig fortfarande och jag tänker där med noga igenom varje köp jag gör, letar alltid efter rabattkoder när jag shoppar online och köper de flesta av mina kläder på rea. Visserligen har jag en mycket större månadsbudjet nu för tiden, men grunden är densamma. Varje månad efter att jag har betalat de fasta utgifterna; hyra och räkningar, lägger jag undan så mycket som möjligt på ett sparkonto utan att jag ska behöva ta av dem för att klara mig hela månaden. De pengarna är efter det "låsta" och jag får ta av dem först när jag VERKLIGEN behöver dem. Sen försöker jag under månadens gång lägga till några kronor då och då när jag ser att jag har använt mig av mindre pengar än planerat.

Hoppas att fler av er är smarta när det gäller er ekonomi och speciellt sparande. I övriga fall kan man ju alltid ta ett litet lån om man skulle behöva någon gång.  Det kan man göra på bl.a meddelandelan.se. Men om ni ska låna bör ni ha så pass bra koll på er ekonomi att ni kan betala tillbaks lånen i tid. Så länge man kan göra det och inte framtiden blir lidande av ett snabbt beslut för stunden är det bara att köra!

 

RSS 2.0