Ett litet tips

2018-08-29 ▲ 18:12:49 | startsida
På tal om att sluta jobbet och att få/fixa avskedspresenter tänkte jag tipsa om en väldigt bra presentidé! Jag har de senaste gångerna folk har slutat på mitt jobb fått vara ansvarig för att köpa present för en summa som vi alla kollegor gemensamt samlat ihop. När min bästis-kollega slutade fixade jag en lite extra kul och personlig present. Nämligen en tröja med texten "TEAM SVP" och datumen då hon började och slutade (SVP är avdelningen vi jobbar på).
 
Hemsidan jag använde då hade inte ett jättestort utbud på tröjor, muggar, väskor och liknande att trycka saker på men idag hittade jag en med sjuuukt många allternativt. Nästan för många för att man ska orka kolla igenom alla till och med, haha! Sidan i fråga heter pr-gruppen och verkar vara väldigt bra både i sådana här sammanhang och om man är ett företag som vill  trycka sin logga på t.ex pennor, väskor och vindruteskrapor eller fixa reklamgodis. Så är du sugen på att ge en lite personligare present till någon tycker jag ni ska kolla in pr-gruppen!
 
Själv älskar jag att ta gratispennor, godis och tröjor med reklam på när jag får chansen och skulle helt klart uppskatta en present som hade en personlig touch passande just för mig. Det kan visserligen vara för att jag är så snål, men också för att i princip alla reklamsaker som jag har kommit över är i förvånandsvärt bra kvalité för att vara gratis. Med andra ord tror jag att det som finns att köpa på sidan är i bra kvalité och till väldigt bra priser dessutom. Såååå värt! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ponto

Tack för ett jättebra tips!De bästa presenterna är de personliga :)!

2018-09-03 @ 22:38:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0