Om några år..

2018-02-14 ▲ 00:03:58 | startsida | 0 kommentarer
Varje dag när jag åker in till stan, eller hem också för den delen, åker jag förbi flera nybyggda, moderna och fina hus. Snabbt hamnar jag i min drömvärld och ser mig själv sittandes på min egen veranda till mitt nybtggda hus. Förhoppningsvis är det min verkligehet om några år. Jag tänker att en lägenhet i stan med 4- eller 3 rok ändå kostar mellan 2,5-3,5 miljoner och då kan det ju faktiskt vara lika bra att bygga ett hus istället och leva ut sina drömmar.

Som jag skrivit om tidigare fascineras jag av hur enkelt det är att bygga ett hus nu för tiden. Nu behöver man inte bygga huset bräda för bräda eller sten för sten på plats utan man beställer nyckelfärdiga hus som kommer i stora delar och byggs upp hur snabbt som helst. SÅ SMIDIGT!

Jag kan sitta i flera timmar och kolla runt på olika husmodeller och verkligen tänka mig in i olika vardagssituationer när jag går runt i just de husen. Alltså, tänk vad himla härligt det hade varit att få bygga hus och faktiskt få vara delaktig i hela processen. Välja kakel, kök, duschkabin, tapeter, golv och någon annan gör allt åt en. Bara få bossa runt och sen har man sitt drömhus klart ett par månader senare.

Här är de husmodeller som jag fastnat lite extra för just nu:
bildkälla: eksjöhus.se

tatueringssugen

2018-02-11 ▲ 18:48:00 | startsida | 0 kommentarer
Nu har det snart gått ett halvår sedan jag tatuerade ryggen och jag börjar bli lite småsugen på en ny liten rackare. Försöker  komma på ett ord som skulle sitta som en smäck på mig. Men det är minsann inte det enklaste. Det ska klinga bra när man säger det, passa in på mig och även se bra ut med stora bokstäver. Hmm.. Får nog tänka ett tag inan den blir gjord. Har ni tips på bra ord tar jag gärna emot! :)
 
 

gosig tröja

2018-02-11 ▲ 01:44:20 | startsida | 0 kommentarer
Fick hem världens gosigaste tröja här om dagen. MEN den är lite väl stor så vet inte om jag kommer kunna använda den mer än hemma eller på bild. När det gäller klädshopping är det inte alltid så kul att vara liten och kort..
 
 

3,5 år

2018-02-09 ▲ 23:37:00 | startsida | 0 kommentarer
Idag har jag och Jonathan varit ett par i 3,5 år. Tänk vad tiden går fort ändå!

två fina bobabobeisar

Nya arbetsskor

2018-02-07 ▲ 17:48:34 | startsida | 0 kommentarer
 
Nu är det snart dags för mig att gå över från Randstad till Fresenius Kabi. Med andra ord slutar jag som kunsult och får samma förmåner som de som redan är fast anställda på Fresenius Kabi. Jag tror minsann att jag ska passa på att be om ett par nya arbetsskor i samband med övergången då de jag har nu är lite stora och slitna.

I min jakt på arbetsskor har jag hittat ett flertal sidor med bra utbud och som verkar pålitliga. Bl.a Engelbert Strauss, Prowear och Swedol. Jag är ute efter ett par skyddsskor som både är fina, bekväma och som är luftiga. Eftersom att jag jobbar långa jobbpass inomhus blir det alldeles för varmt att ha heltäckande och tjocka skor. Sandaler är det som jag helst skulle vilja ha.

Jag har hittat flera skor som gärna hade fått pryda mina fötter under mina jobbpass. Både sådana som är luftiga och "vanliga" skor. Jag är så glad att jag lever i en tid där även arbetsskor kan vara snygga och mer än bara praktiska. En kombination av både praktiskt och estetiskt fina är helt klart det bästa. Jag skickar med några länkar och bilder till de skyddsskor som jag tror hade passat mig bäst:

Ni hittar dem här

Och dessa här
 

TED - För kärlekens skull

2018-02-05 ▲ 13:56:24 | startsida | 0 kommentarer
Jag, Nina och Villu var på bio och såg filmen om Ted Gärdestads liv i fredags och den var verkligen så himla bra! Skulle nog kunna se den tusen gånger om. Kanske för att jag verkligen älskar hans musik. Men den var väldigt fint gjord så jag tror nog att det hade varit en stor favorit ändå. Tycker att alla borde se den!
 
 

En helg full av fest

2018-02-05 ▲ 13:48:18 | startsida | 0 kommentarer
Tänk att jag har fått fira födelsedagar 3 dagar i rad. I fredags min egen (och Ninas), i lördags Rebeccas 50-årsfest som verkligen var en succé och igår blev det middag och god persikokaka hemma hos Rebecca för att fira hennes födelsedag ännu en gång. Så roligt! Fick även träffa Jonathans halvsyskon för första gången någonsin :)
 
 
 

uugh

2018-02-05 ▲ 11:59:00 | startsida | 0 kommentarer
Är inte sugen på att gå tillbaks till jobbet efter den här helgen. Hade helst av allt stannat i sängen tills våren är här.  Att resa iväg någonstans är också ett allternativ högt upp på listan. Men, verkligheten kallar och inatt ska jag minsann vara tillbaks på jobbet. Tur i alla fall att jag trivs så bra med mina kollegor som jag gör. De gör jobbet roligt hur trött jag än är!
 
 

23 ÅR

2018-02-02 ▲ 23:45:00 | startsida | 0 kommentarer
Nu jävlar är jag nog vuxen på riktigt ändå? Sambo, jobb och bil. Bara en liten unge som saknas och sen kan nog även jag se mig själv som vuxen, haha!

Jag fick väldigt bra och fina persenter av mina nära och kära och bjöds på middag och tårta hemma hos Rebecca (Jonathans mamma). Bäst!

 

Rödtotten

2018-02-01 ▲ 13:51:00 | startsida | 0 kommentarer
Tänk att jag glömmer väldigt ofta att jag har varit rödhårig. Även om jag var det i minst 3 år, haha! När jag ser bilder på det så här i efterhand kan jag sakna det lite, men jag tror nog att jag trivs bäst i min egna färg ändå. Så smidigt att slippa färga och hålla på hela tiden för att ha en fräsch färg utan utväxt. Allt gott har sin tid, som man brukar säga.
 
 

RSS 2.0