Nya arbetsskor

2018-02-07 ▲ 17:48:34 | startsida
 
Nu är det snart dags för mig att gå över från Randstad till Fresenius Kabi. Med andra ord slutar jag som kunsult och får samma förmåner som de som redan är fast anställda på Fresenius Kabi. Jag tror minsann att jag ska passa på att be om ett par nya arbetsskor i samband med övergången då de jag har nu är lite stora och slitna.

I min jakt på arbetsskor har jag hittat ett flertal sidor med bra utbud och som verkar pålitliga. Bl.a Engelbert Strauss, Prowear och Swedol. Jag är ute efter ett par skyddsskor som både är fina, bekväma och som är luftiga. Eftersom att jag jobbar långa jobbpass inomhus blir det alldeles för varmt att ha heltäckande och tjocka skor. Sandaler är det som jag helst skulle vilja ha.

Jag har hittat flera skor som gärna hade fått pryda mina fötter under mina jobbpass. Både sådana som är luftiga och "vanliga" skor. Jag är så glad att jag lever i en tid där även arbetsskor kan vara snygga och mer än bara praktiska. En kombination av både praktiskt och estetiskt fina är helt klart det bästa. Jag skickar med några länkar och bilder till de skyddsskor som jag tror hade passat mig bäst:

Ni hittar dem här

Och dessa här
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0