Om några år..

2018-02-14 ▲ 00:03:58 | startsida
Varje dag när jag åker in till stan, eller hem också för den delen, åker jag förbi flera nybyggda, moderna och fina hus. Snabbt hamnar jag i min drömvärld och ser mig själv sittandes på min egen veranda till mitt nybtggda hus. Förhoppningsvis är det min verkligehet om några år. Jag tänker att en lägenhet i stan med 4- eller 3 rok ändå kostar mellan 2,5-3,5 miljoner och då kan det ju faktiskt vara lika bra att bygga ett hus istället och leva ut sina drömmar.

Som jag skrivit om tidigare fascineras jag av hur enkelt det är att bygga ett hus nu för tiden. Nu behöver man inte bygga huset bräda för bräda eller sten för sten på plats utan man beställer nyckelfärdiga hus som kommer i stora delar och byggs upp hur snabbt som helst. SÅ SMIDIGT!

Jag kan sitta i flera timmar och kolla runt på olika husmodeller och verkligen tänka mig in i olika vardagssituationer när jag går runt i just de husen. Alltså, tänk vad himla härligt det hade varit att få bygga hus och faktiskt få vara delaktig i hela processen. Välja kakel, kök, duschkabin, tapeter, golv och någon annan gör allt åt en. Bara få bossa runt och sen har man sitt drömhus klart ett par månader senare.

Här är de husmodeller som jag fastnat lite extra för just nu:
bildkälla: eksjöhus.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0