Planer på en till Londonresa

2018-02-28 ▲ 16:28:00 | startsida
Jag sitter här och planerar lite inför en eventuell resa till London inom en hyffsat snar framtid och minns tillbaks till när jag varit där förut. Något som alla mina resor till London har gemensamt är att vi antingen stressat ihjäl oss till flyget eller också att flyget varit försenat. Att man just missar flyget förstår jag att man inte kan göra någonting åt, men jag blev lite nyfiken på om man kan få ersättning pga. försenat eller inställt flyg.

Och visst kan man det! Jag hittade en sida som heter flightright.se  som verkar bra. Man ska till och med kunna kräva ersättning för flygresor i upp till TIO år senare. Med andra ord kanske jag borde kolla upp vilka datum det var jag flög och se om jag kan få ersättning för de planen som jag fått vänta på i vad som känts som tusen år. Fett värt ju!

Nåväl, tillbaks till min planering om min framtida London-resa. Jag letar efter lite roliga saker att göra utöver att bara shoppa. Visserligen är det en väldigt stor anledning till att jag åker just till London, men det finns ju verkligen så mycket mer än shopping där. Tusentals mysiga restauranger och mycket museum och musikaler som man verkligen inte borde missa. På tripadvisor.se finns det massa bra tips om bl.a aktuella musikaler. Sist såg jag och Andrea på Lejonkungen och WOW vad bra den var. Tror vi båda hade ett par tårar som rullade ner för våra kinder.

Sen hade jag gärna åkt London Eye igen. Förra gången jag gjorde det var 2009 och då var det dimmigt ute. Så  det vore verkligen kul att få chansen att kanske se en solnedgång gå ner över London och Themsen. Romantiskt och fint! Borde kanske boka in resan till London på min och Jonathans 4-årsdag? Hoppas han är ledig eller kan ta ledigt då! Vore en hur bra resa som helst!

ÅH! Längtar verkligen!!

En liten bild från sist jag var i London
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0