Letar efter ny lägenhet

2018-06-29 ▲ 17:35:00 | startsida | 0 kommentarer
Den största delen av min frittid går numera ut på att leta efter lägenheter. Det börjar bli ganska bråttom att hitta något bra eftersom att lånelöftet snart går ut (september). Har varit på en hel del visningar men inget har varit bra nog än tråkigt nog. Men jag letar vidare med hoppet vid min sida :)
 
 
 

Outfit

2018-06-21 ▲ 11:32:00 | startsida | 0 kommentarer
Jag äääääälskar seriöst den här skjortan! Och skorna är även dom högt i topp bland alla klädesplagg jag äger!
 
 

KOLMÅRDEN

2018-06-07 ▲ 12:28:00 | startsida | 0 kommentarer
Konserten i förrgår vad jättebra och det kändes som att åka tillbaks i tiden till sist vi såg dem, 2011. Lyckades tränga oss fram ganska bra i publikhavet och fick helt okej platser. Jag kunde till och med se människorna på scenen och inte bara behöva titta på de stora skärmarna, woho!
 
Idag var Jag och Jonathan på Kolmården. Jag hoppade av i Katrineholm istället för att åka hela vägen tillbaks till Uppsala igår. Där mötte Jonathan upp mig och vi åkte sedan till Norrköping för en natt på hotell. Supermysigt och god frukost. Där efter väntade en guidad tur hos sälarna (något som jag fick i julklapp förra året) där vi fick vara med vid matning och träning samt klappa en av sälarna. Det fanns en liten sälunge där på 3 veckor som var såååååå söt!!!!
 
 
Egentligen är jag inget stort fan av djurparker. Eller ah, fångenskap av vilda djur överhuvudtaget. Men då jag fick det i present ville jag ändå ge mig iväg dit för att se hur det faktiskt är på en djurpark. Måste säga att djuren verkar ha det bättre än vad jag tidigare trott, men FRIA djur är alltid det bästa!

FOO FIGHTERS

2018-06-05 ▲ 18:21:00 | startsida | 0 kommentarer
Tjenixen! Jag är just nu på en liten miniweekend i Göteborg med Nina. Hon fick hotellnatt och konsertbiljett till Foo Fighters av mig i födelsedagspresent och nu är det ÄNTLIGEN dags! Tåget hit var försenat med lite mer än en timme men vi är fortfarande glada och superredo för konserten. Först väntar lite mat och sen bär det av mot Ullevi. WOHOOO!
 
 
 

RSS 2.0