KOLMÅRDEN

2018-06-07 ▲ 12:28:00 | startsida
Konserten i förrgår vad jättebra och det kändes som att åka tillbaks i tiden till sist vi såg dem, 2011. Lyckades tränga oss fram ganska bra i publikhavet och fick helt okej platser. Jag kunde till och med se människorna på scenen och inte bara behöva titta på de stora skärmarna, woho!
 
Idag var Jag och Jonathan på Kolmården. Jag hoppade av i Katrineholm istället för att åka hela vägen tillbaks till Uppsala igår. Där mötte Jonathan upp mig och vi åkte sedan till Norrköping för en natt på hotell. Supermysigt och god frukost. Där efter väntade en guidad tur hos sälarna (något som jag fick i julklapp förra året) där vi fick vara med vid matning och träning samt klappa en av sälarna. Det fanns en liten sälunge där på 3 veckor som var såååååå söt!!!!
 
 
Egentligen är jag inget stort fan av djurparker. Eller ah, fångenskap av vilda djur överhuvudtaget. Men då jag fick det i present ville jag ändå ge mig iväg dit för att se hur det faktiskt är på en djurpark. Måste säga att djuren verkar ha det bättre än vad jag tidigare trott, men FRIA djur är alltid det bästa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0