Skönhetsingrepp

2018-03-28 ▲ 12:14:00 | startsida | 0 kommentarer
Här om dagen kom jag att tänka på det här med skönhetstrender. Familjen Kardashian har ju i princip blivit idealet när det gäller kvinnlig skönhet och jag tycker det är så himla knäppt egentligen. Skulle tro att de alla är skönhetsoperarade på ett eller flera vis och med andra ord känns det ganska omöjligt för oss "vanliga" tjejer att nå idealet utan att själva vilja göra något ingrepp.

Då jag tidigare lidit av BDD och vet hur mycket man kan påverkas negativt av sitt utseende har jag en viss förståelse till att folk skönhetsoperarar sig på olika kliniker. Jag själv ville under flera år fixa fillers i min överläpp för att få en lite putigare look och ett tag var jag inne på om jag kanske skulle göra något med min näsa också. Så här i "efterhand" är jag glad att jag inte gjort något. För bäst av allt är ju faktiskt att göra det bästa av vad man har och att framförallt försöka förinta de hjärnspöken som ev. finns där och förstör ens självbild.

Jag håller tummarna för att unga tjejer inte tar till sig allt för mycket av alla ideal-tjejer på instagram. Att göra skönhetsoperationer (både stora och små) när man inte ens fyllt 25 är så himla sorgligt. Däremot så tycker jag att det kan vara okej när det handlar om ålderdom. När ens ögonlock börjar hänga ner för mycket eller om allt för många rynkor dyker upp för tidigt har jag större förståelse för de här ingreppen.
 
 

Ledighet när den är som bäst

2018-03-27 ▲ 12:34:19 | startsida | 0 kommentarer
Är inne på långledighet mellan helgpassen just nu och shit vad skönt det är att vara ledig ändå. Igår vad jag och Nina på två lägenhetsvisningar och det var så himla roligt!! Är ganska sugen på en av dem men kommer nog ligga lågt ett tag till och vänta med att köpa något till i höst. Känns skönt att kunna spara ihop lite mer pengar innan jag köper något. Resten av veckan har jag flera roligheter inplanerade, bland annat korvgrillning och en eventuell spelning i Stokholm.
 
 

RITARITARITA

2018-03-26 ▲ 12:30:00 | startsida | 0 kommentarer
Jag fick svarta papper och vita, silvriga och guldiga pennor av Nina och Villu i födelsedagspresent. Oväntat roligt att rita med dem!!
 
 

nya skor

2018-03-22 ▲ 18:42:15 | startsida | 0 kommentarer
Alltså seriöst, titta på de här skorna! SÅ JÄVLA FINA! Längtar tills snön är borta helt och gatorna är sopde så att jag kan börja använda dem!
 
 

på span

2018-03-21 ▲ 15:45:00 | startsida | 0 kommentarer
Senaste tiden har jag börjat surfa runt mer och mer på hemnet och liknande sidor i jakt efter en lägenhet i stan. Har fixat ett litet lånelöfte och håller nu tummarna för att en perfect match uppenbarar sig inom en snar framtid. Känner mig ganska redo att lämna livet på landet efter 3 år här.
 
 

världens bästa vänner

2018-03-12 ▲ 16:42:58 | startsida | 0 kommentarer
I helgen har jag fått ha mina 3 favoriter från Forserum hos mig i Uppsala. Vi har hunnit med en massa skoj och jag har nästan träningsvärk i magen efter allt skratt, haha! Vi började med pizzakväll i fredags när de kom fram och tog det ganska lugnt då vi alla var trötta. Lördagen börjades med god frukost och tv-tittande. Där efter tog vi en promenad till affären och köpte ingridienser till kladdkaka, kom hem och bakade och smaskade i oss den. Sen vid klockan 16 började vi förfesten med tacos och bubbel, sååå gott! Där efter spelade vi lite spel, bowlade och drack några glas på krogen. I går åkte vi mot Mall of Sandinavia efter frukosten (med kladdkaka till fräfterrätt) och shoppade + åt gott. SÅ BRA HELG!!! Och om sisådär en månad får jag träffa dem igen ♥
 
 
 

MUMS

2018-03-11 ▲ 14:47:00 | startsida | 0 kommentarer
God mat på Mall of Scandinavia! Vegetariska vårrullar och tofu-wook!
 
 
 

copenhagen school of interior design

2018-03-04 ▲ 15:16:25 | startsida | 0 kommentarer
Jag är såååå sugen på att göra en spontan-ansökan till en arkitektskola i Köpenhamn och gå en distansutbildning  för att bli inredningskonsult (och ev. även inredningsarkitekt senare). Det enda som stoppar mig är att "kraven" för utbildning som arkitekt i Danmark och Sverige skiljer sig ganska mycket. Med andra ord kommer jag inte räknas som en "riktig" arkitekt i Sverige när utbildningen är klar. Hmmm... Vill så gärna göra något roligt och givande, vilket jag verkligen tror att det här skulle vara. Men får nog fundera ett litet tag till.

bild från google.
 

sååå typiskt

2018-03-01 ▲ 11:11:08 | startsida | 0 kommentarer
Igår var det äntligen jobb på schemat och jag gick dit lite småhostig, men feberfri, och var glad att äntligen vara tillbaks. Men gissa vad!? Febern kom tillbaks efter sisådär halva jobbpasset och hostan blev värre än den varit hemma eftersom att jag gjorde annat än att ligga i en soffa och lata mig. Med andra ord fick jag lov att sjukskriva mig idag igen... Orkar inte!
 
 

RSS 2.0