Skönhetsingrepp

2018-03-28 ▲ 12:14:00 | startsida
Här om dagen kom jag att tänka på det här med skönhetstrender. Familjen Kardashian har ju i princip blivit idealet när det gäller kvinnlig skönhet och jag tycker det är så himla knäppt egentligen. Skulle tro att de alla är skönhetsoperarade på ett eller flera vis och med andra ord känns det ganska omöjligt för oss "vanliga" tjejer att nå idealet utan att själva vilja göra något ingrepp.

Då jag tidigare lidit av BDD och vet hur mycket man kan påverkas negativt av sitt utseende har jag en viss förståelse till att folk skönhetsoperarar sig på olika kliniker. Jag själv ville under flera år fixa fillers i min överläpp för att få en lite putigare look och ett tag var jag inne på om jag kanske skulle göra något med min näsa också. Så här i "efterhand" är jag glad att jag inte gjort något. För bäst av allt är ju faktiskt att göra det bästa av vad man har och att framförallt försöka förinta de hjärnspöken som ev. finns där och förstör ens självbild.

Jag håller tummarna för att unga tjejer inte tar till sig allt för mycket av alla ideal-tjejer på instagram. Att göra skönhetsoperationer (både stora och små) när man inte ens fyllt 25 är så himla sorgligt. Däremot så tycker jag att det kan vara okej när det handlar om ålderdom. När ens ögonlock börjar hänga ner för mycket eller om allt för många rynkor dyker upp för tidigt har jag större förståelse för de här ingreppen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0