Nytt lås?

2018-09-18 ▲ 17:29:24 | startsida
Förlåt om jag skriver lite mycket om flytten, möbler, inredning och sådant just nu. Men det är inte så mycket annat som cirkulerar i mitt huvud för tillfället, haha! Det senaste jag kommit att tänka på är att vi inte kommer ha kvar vårt dörrlås som Jonathan satt dit på ytterdörren som vi har nu. Det är ett sådant där smart lås där man kan välja att ha en blippbricka eller en kod att låsa upp med. Med andra ord slipper jag, slarvungen nummer ett, att behöva bära med mig en nyckel överallt då jag använder mig av en personlig kod.

Jag håller tummarna att vi kommer kunna sätta in ett bra och smidigt lås på den nya dörren och att bostadsrättsföreningen godkänner det. Jag känner mig inte helt redo för en vanlig nyckel än. Men måste jag ha en tänker jag minsann gå och fixa en ny nyckel med ett fint motiv på så att det åtminstone bli lite roligt att öppna dörren hem.

Jag tror att porten till själva huset låses upp med hjälp av kod eller RFID-tag och det är såklart den viktigaste dörren. Det är där man inte vill stå och krångla med nyckel när det är snöstorm, jättevarmt eller regnar utomhus. Smidigt delurre att bara behöva blippa en liten plastbricka ju!
 
Visst vore det fint med en leopardnyckel?(om det behövs) woho!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0